Verzending

Zendingen binnen Nederland en België boven € 49,99 zijn GRATIS.

Hoe wordt het pakket verstuurd?

Alle werken worden stevig verpakt in plastic bubbelwrap en karton. Textieldoek word verzonden in een stevige koker.

Een koerier brengt het direct bij jou thuis of op kantoor. We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met kwetsbare pakketten om te gaan, dus dat zit wel goed.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter en kan er een afspraak gemaakt worden om een nieuwe levering te plannen.

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op. Vermeld alsjeblieft wel even je ordernummer.

Ophalen van mijn bestelling?

Het is mogelijk om op afspraak het werk bij ons op kantoor in Almelo op te halen. Aangezien productie niet plaatsvindt in Almelo, laten we je bestelling in Almelo afleveren en maken we een afspraak voor het ophalen. Vermeld alsjeblieft bij de order dat je de bestelling komt ophalen in Almelo. Vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden. We bellen je voor het maken van een afspraak.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Over het algemeen ontvangt u het pakket na 3-5 werkdagen. Heb je een spoedje? Bel of mail ons dan!

We houden je altijd per mail op de hoogte van de levering van je bestelling. Een dag voor levering ontvang je track & trace informatie waarmee je de levering kan volgen.