Meesteraandemuur - Een vrouw met een kind in een kelderkamer – Pieter de HoochMan in oosterse kleding - Rembrandt van RijnHet melkmeisje, Johannes VermeerSchilderij Meisje met de parel - Johannes VermeerPortret van Hortense de Beauharnais, koningin van Holland - Anne-Louis Girodet-TriosonPortret van een meisje in het blauw - Johannes CorneliszEen vrolijke vioolspeler - Gerard van Honthorst

Welkom bij MEESTER AAN DE MUUR

Bestel nu je eigen

Meester aan de

muur...

Meester aan de Muur is kunst aan de muur

Bij Meester aan de Muur vind je de mooiste kunst en designs in verschillende stijlen als wanddecoratie! Prachtige wanddecoraties gemaakt door oude meesters die aansluiten op de laatste interieurtrends – altijd betaalbare prijzen en hoge kwaliteit. Wij weten welk gevoel wanddecoratie in huis brengt. Met tegeltjes en wanddecoratie creëert u op een simpele manier een gevoel en stijl die bij u past! Om voor iedereen wanddecoraties te kunnen verzorgen volgen wij de laatste trends, maar verzorgen wij ook prachtige wanddecoraties van oude meesters. Maakt u zich geen zorgen, u vindt uw nieuwe wanddecoraties bij Meester aan de Muur.

Kunst moet voor iedereen zijn! Door onze verschillende stijlen wanddecoratie hopen we dat u de wanddecoratie kunt vinden die bij je huis past. Bij Meester aan de Muur willen we u helpen aan de mooiste wanddecoratie, of u nu een slaapkamer, een kleine hal, een kantoor of een heel huis wilt inrichten! Daarom voorzien wij de website van wanddecoraties die geschikt zijn voor alle kamers en alle maten. Ook vindt u in ons assortiment mooi en kwalitatief hoogwaardig behang dat voor een complete uitstraling zorgt, voor een lage prijs.

U kunt er zeker van zijn dat u bij ons de wanddecoratie vindt die u mooi vindt. Ongeacht uw stijl en smaak hopen we dat u een wanddecoratie kunt vinden die bij uw huis past. Meester aan de muur heeft een breed assortiment aan verschillende thema’s, zoals dieren, klassieke zwart-wit thema’s, retrothema’s, kunst van echte meesters, illustraties en meer.

Wil je inspiratie opdoen om de wanddecoratie op de mooiste plek op te hangen? Kijk dan op onze inspiratiepagina.

Oude meesters uit het Rijksmuseum gedrukt op diverse materialen

Fotobehang een mooie afbeelding op kamervullend formaat

Speciale foto of tekst superscherp op een tegeltje gedrukt

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.